joi, 6 februarie 2014

Vrei oase pe gratis?

 Poti sa obtii oase in valoare de 100 de lei prin 3 metode
1. daca convingi un copycenter, xerox de langa un campus de medicina sa expuna oasele noastre (nu sa le vanda, doar sa le expuna) (exclus Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu).

   Avantajul copycenterului care va accepta asta va fi ca in fiecare an vor veni studenti noi ( anul I) care vor avea nevoie de oase si chiar daca le vor cumpara sau nu, vor merge sa le vada si unii dintre ei o sa si xeroxeze la copycenterul respectiv si o sa le ramana fideli poate inca 6 ani de zile, cu alte cuvinte vor castiga clienti in plus.

Propunerea este foarte avantajoasa pentru copycenter asa ca daca vrei oase in valoare de 100 de lei dute si intreaba inainte sa le ia alcineva.

Avem nevoie de locatia xeroxului respectiv si eventual o poza de afara.
Oasele le vei primi odata cu oasele pe care le vom trimite la xeroxul respectiv pentru expunere.

2.daca vrei sa lipesti afise cu oase gips in campus si pe la facultate iti trimitem oase pe gratis in valoare de 100 de lei. Pentru mai multe detalii te rugam sa ne scrii in formularul de comanda sau pe oasegips@gmail.com    .

3. daca descrii un os cat mai in detaliu ( text care va fi verificat si apoi postat pe blog )(voi posta de asemenea si numele tau ca si autor daca doresti) fara a copia textul dintr-o carte de anatomie ( cu cuvintele tale )(ai voie sa te inspiri dar nu ai voie sa folosesti frazele din orice sursa copyright).
    Pentru asta trebue sa fi invatat deja osteologia sau sa fi in curs de invatare a ei.
    Este o oportunitate de a mai repeta inca odata materia.
    Pentru inceput as vrea o mostra de text care se poate trimite din formularul de contact sau la mail-ul  oasegips@gmail.com.
    Daca ne place cum ai scris si textul nu este copiat dintr-o carte de anatomie sau din alta sursa de pe internet mergem mai departe.


Pentru mai multe detalii (intrebari) te rog sa ne scrii la adresa oasegips@gmail.com sau in formularul de comanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul tau a fost inregistrat,
o sa-ti raspund in cel mai scurt timp.